Zwanger zijn in de praktijk


De periode van de zwangerschap is een periode van intensive verandering. Het lichaam  verandert van binnen en van buiten. Je hersenen worden blootgesteld aan hormonen die de verandering teweegbrengen en in goede banden leggen. Jouw routine, jouw omgeving en jouw leven in het algemeen verandert. Dit allemaal heeft een grote invloed om hoe je de wereld om je heen ervaart en hoe je erop reageert.

De module “Zwanger Zijn” is bedoeld om de belevenis van deze aanpassingen milder te maken en de aanstaande moeder te helpen focussen om wat het echt om gaat:  een gezonde en gelukkige zwangerschap en baby. Deze module bestaat uit drie onderdelen:

Inventarisatie en Doelen:

Oplossen & Integreren:

De Zwangerschap:

Duur van de module “Zwanger Zijn”: De gemiddelde aantal sessies voor deze module is 3 tot 4 sessies. Aangezien wij allemaal uniek zijn, is deze module ook voor iedereen anders als het gaat om inhoud en duur. Afhankelijk van de specifieke behoeften kan het zijn dat meerdere of mindere sessies nodig zijn. Na de intake zal er een persoonlijk plan van aanpak worden samengesteld met daarin o.a. een schatting van het minimum aantal dat nodig zijn.

 

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.