Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Weaver_Widget_Text has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-content/themes/weaver/wvr-includes/wvr-widgets.php on line 11 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Weaver_Widget_Login has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-content/themes/weaver/wvr-includes/wvr-widgets.php on line 77 Deprecated: add_custom_background is verouderd sinds versie 3.4.0. Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-background', $args ). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4863 Deprecated: add_custom_image_header is verouderd sinds versie 3.4.0. Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-header', $args ). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4863 Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Weaver_Widget_Text is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4956 Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Weaver_Widget_Login is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4956 Voor wie? | www.beautifulbirth.nl

Voor wie?

De module “Zwanger zijn” is speciaal ontwikkeld om de zwangere vrouw en haar partner een hand te helpen maximaal van de zwangerschap te genieten.

De “Zwanger Zijn” module bereidt de ouders in spe emotioneel en mentaal voor de lichamelijke en emotionele veranderingen dat een zwangerschap met zich mee brengt.

Hoewel deze module primair is gericht op de zwangere vrouw, is er ook voldoende aandacht een informatie voor de partner.

Tijdens deze module leert je bewust contact te leggen met jouw ongeboren baby. Je leert o.a. hoe je middels zelfhypnose moeiteloos in een lichte staat van trance kan raken om zo beter om te gaan met zwangerschapsklachten zoals slapeloosheid, harde buiken, vermoeidheid.

Deze module voorziet in de informatie, tips en technieken die het mogelijk maak van de zwangerschap te genieten en met rust. Vertrouwen en zekerheid naar de bevalling uit te kijken.

Om de zwangerschap tot een prachtige einde te brengen met een fijne bevalling de logische volgende stap na de “Zwanger Zijn” module is de module “Bevallen

 

 

Comments are closed.