Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Weaver_Widget_Text has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-content/themes/weaver/wvr-includes/wvr-widgets.php on line 11 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Weaver_Widget_Login has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-content/themes/weaver/wvr-includes/wvr-widgets.php on line 77 Deprecated: add_custom_background is verouderd sinds versie 3.4.0. Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-background', $args ). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4863 Deprecated: add_custom_image_header is verouderd sinds versie 3.4.0. Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-header', $args ). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4863 Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Weaver_Widget_Text is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4956 Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Weaver_Widget_Login is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4956 De modules uitgelicht | www.beautifulbirth.nl

De modules uitgelicht

“Beautiful Birth System” is erop gericht om stellen te ondersteunen in het proces van ouders worden. Afhankelijk van de individuele behoeften en het stadium in het proces waar het stel zich in bevindt, zal één of meerdere modules van het systeem kunnen worden toegepast. Cliënten kunnen kiezen voor losse modules of een traject. Voor gedetailleerde informatie over de modules (inclusief inhoud en duur) klik op het plusteken naast de relevante module:

Zwanger Worden:[weaver_showhide] Deze module wordt verzorgd in de vorm van privé sessies (soms beide partners samen en soms individueel)

  • Verkenning en integratie: Tijdens de eerste fase wordt ingegaan op de eventuele blokkades voor een succesvolle bevruchting. Op basis van de verworven informatie wordt een plan van aanpak bepaald. De keuze van interventie is gebaseerd op het plan van aanpak Denk aan hypnotische exploraties, visualisaties, inner-child werk, NLP etc. Het doel hiervan is het opheffen van blokkades.
  • Stimulatie: tijdens deze fase wordt gericht gewerkt om het lichaamseigen vermogen tot zelfregulatie te stimuleren. De focus ligt op de biologische processen die worden aangestuurd door het autonome zenuwstelsel. Voorwaarde is dat hier wordt uitgegaan van cliënten bij wie er geen medische redenen zijn gevonden als oorzaak van de vruchtbaarheidsuitdagingen. Deze fase houdt sterk rekening met de vruchtbaarheidscyclus van het stel.
  • Ondersteuning bij klinische bevruchting: er wordt een plan gemaakt op basis van de vruchtbaarheidscyclus en de planning van de vruchtbaarheidskliniek. De specifieke klinische interventies worden besproken en in een staat van hypnotische trance wordt er gewerkt aan het positief ondersteunen van het behalen van het gewenste resultaat.

Duur:De minimale lengte van deze module is 12 sessies, elke van een uur plus intake.[/weaver_showhide]

Zwanger Zijn:[weaver_showhide]

Je bent zwanger, jouw lichaam toont de tekenen van de zwangerschap. Sommige veranderingen in het lichaam kunnen ingrijpend zijn. Daarnaast kunnen er onzekerheden en angsten ten opzichte van de opkomende bevalling naar voren komen. Dit allemaal brengt de nodige stress met zich mee voor beide ouders, als individuen maar zeker ook voor beiden als een stel.

Deze module is primair gericht op de zwangere vrouw maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor de partner. In deze module kunnen beide ouders vaardigheden leren zoals zelfhypnose en psycho-anaelgesie. Deze vaardigheden helpen, inspireren en stimuleren om zelfverzekerd te zijn over het verloop van de zwangerschap, over de bevalling en het ouderschap in het algemeen.

  • Verkenningsfase: De inhoud van de specifieke sessies in dit stadium wordt aan de hand van de individuele behoeften ingericht. Elk stel is anders en zo individueel zijn ook hun behoeften. Is dit de eerste zwangerschap of zijn er eerdere zwangerschappen geweest? Hoe verliepen deze eerdere zwangerschappen? Is er spraken van vervelende of zelfs traumatiserende ervaringen bij de zwangere vrouw zelf of herinneringen van familieleden of vrienden, is er sprake van zwangerschapsklachten, onzekerheid, ongewenste zwangerschap, relatieproblemen, etc.? Op basis van de informatie verworven in deze fase wordt er een plan van aanpak bepaald. Aan de hand hiervan worden interventies toegepast. Denk aan hypnotische exploraties, visualisaties, inner-child werk, NLP etc. Het doel hiervan is de blokkades op te heffen.
  • Actieve fase: Bij elke sessie wordt er o.a. een hypnoseoefening gedaan. Indien van toepassing krijg je deze toegestuurd per email (link om te downloaden) zodat jij thuis zelf kan oefenen.

Duur: Deze module neem minimaal 3 tot 4 sessies van een uur in beslag. De duur van deze module is sterk afhankelijk van de situatie van de ouders.[/weaver_showhide]

Bevallen:[weaver_showhide]

Deze module is totaal gericht op de bevalling. Hier leer je hoe je Zelfhypnose en Psycho-analgesie kan toepassen tijdens jouw bevalling. Naast pijnbeheersing, een snellere bevalling, minder complicaties en sneller herstel voor moeder en baby kunnen de kennis en vaardigheden die je met deze module verkrijgt jij en jouw partner in staat stellen om controle te houden over de bevalling en goed te communiceren met verloskundige of medici.

Verkenningsfase:De inhoud van de specifieke sessies in deze stadium wordt aan de hand van de individuele behoeften ingericht.

Actieve fase: Bij elke sessie in deze fase worden er in een opbouwende volgorde hypnoseoefeningen gedaan. De bedoeling bij elke hypnoseoefening is de vaardigheden verankeren die zullen leiden naar het gewenste resultaat tijdens de bevalling: rust, pijnbeheersing, bewust en in controle te zijn tijdens de bevalling.

Na elke sessie krijg je de oefening toegestuurd per email (download link) zodat jij thuis zelf kan oefenen. Dagelijkse oefening is in deze fase van groot belang!

Als jouw partner de nodige sessies bijwoont, kan hij/zij jouw trance ervaring steunen tijdens de bevalling en misschien zelf de techniek inzetten om de eigen innerlijke situatie te normaliseren en stress te minimaliseren terwijl hij/zij jou begeleidt tijdens de bevalling.[/weaver_showhide]

 

 

Comments are closed.