Zwanger worden

Volgens Prof. dr. Bart Fauser, hoogleraar voortplantings-geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht, “Heeft 1 op de 10 koppels moeite met spontaan zwanger te worden”(*). Meer dan 11 jaar verder in het nieuwe millennium krijgen nog steeds veel koppels te horen dat ze onvruchtbaar zijn. In een alarmerend hoog percentage van die gevallen kan geen onderzoek of test een medische oorzaak aanwijzen. Dit heet “onverklaarbaar onvruchtbaar“.

De diagnose “onverklaarbaar onvruchtbaar” kan juist positief worden opgevat. Het ontbreken van een harde medische diagnose kan juist betekenen dat het lichaam niet de bottleneck is om zwanger te worden! En dan zijn er nog talloze mogelijkheden om de rol van body-mind verhouding (relatie-emotie- geest-lichaam) in de vruchtbaarheidskwestie te onderzoeken en positief te benutten.

Studies tonen de effectiviteit aan van hypnotherapie t.o.v. andere vormen van therapie als hulpmiddel tegen onverklaarbare onvruchtbaarheid:

  • Psychoanalyse: 38% van de cliënten rapporteerde verbetering na 600 sessies.
  • Gedragstherapie: 72% van de cliënten rapporteerde verbetering na 22 sessies.
  • Hypnotherapie: 93% van de klanten rapporteerde succes na slechts 6 sessies!

“Beautiful Birth System” biedt een gestructureerd therapeutisch kader dat ervoor zorgt dat in relatief korte tijd jouw emoties, jouw geest en de functionering van jouw zenuwstelsel kunnen worden gestabiliseerd. Je leert snel de innerlijke toestand te bereiken en te stabiliseren die de deur opent voor de conceptie, of het op natuurlijke wijze is of medisch geassisteerd (IUI of IVF behandelingen).


(1) Bron: artickel ” In 2100 iedereen is onvruchtbaar ” WWW.NIBURU.NL 02-07-2005

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.