Deprecated: add_custom_background is verouderd sinds versie 3.4.0. Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-background', $args ). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4863 Deprecated: add_custom_image_header is verouderd sinds versie 3.4.0. Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-header', $args ). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4863 Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Weaver_Widget_Text is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4956 Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Weaver_Widget_Login is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4956 Zwanger worden | www.beautifulbirth.nl

Zwanger worden

Volgens Prof. dr. Bart Fauser, hoogleraar voortplantings-geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht, “Heeft 1 op de 10 koppels moeite met spontaan zwanger te worden”(*). Meer dan 11 jaar verder in het nieuwe millennium krijgen nog steeds veel koppels te horen dat ze onvruchtbaar zijn. In een alarmerend hoog percentage van die gevallen kan geen onderzoek of test een medische oorzaak aanwijzen. Dit heet “onverklaarbaar onvruchtbaar“.

De diagnose “onverklaarbaar onvruchtbaar” kan juist positief worden opgevat. Het ontbreken van een harde medische diagnose kan juist betekenen dat het lichaam niet de bottleneck is om zwanger te worden! En dan zijn er nog talloze mogelijkheden om de rol van body-mind verhouding (relatie-emotie- geest-lichaam) in de vruchtbaarheidskwesties te onderzoeken en positief te benutten.

Studies tonen de effectiviteit aan van hypnotherapie t.o.v. andere vormen van therapie als hulpmiddel tegen onverklaarbare onvruchtbaarheid:

  • Psychoanalyse: 38% van de cliënten rapporteerde verbetering na 600 sessies.
  • Gedragstherapie: 72% van de cliënten rapporteerde verbetering na 22 sessies.
  • Hypnotherapie: 93% van de klanten rapporteerde succes na slechts 6 sessies!

“Beautiful Birth System” biedt een systematisch opgebouwd therapeutisch kader dat ervoor zorgt dat in relatief korte tijd je emoties, je geest en de functionering van je zenuwstelsel kunnen worden gestabiliseerd. Je leert snel de innerlijke toestand te bereiken en te stabiliseren die de deur opent voor de conceptie: het op natuurlijke manier is of medisch geassisteerd (IUI of IVF-behandelingen).


(1) Bron: artickel ” In 2100 iedereen is onvruchtbaar ” WWW.NIBURU.NL 02-07-2005

Comments are closed.