Bevallen

 

Bevallen is een prachtig en natuurlijk onderdeel van het leven. Het lichaam van een vrouw is overigens ontworpen om te baren. Maar ondanks dat natuurlijke vermogen, worden zwangere vrouwen vaak verrast door gevoelens van vrees en angst voor pijn en voor complicaties rondom de bevalling.

Aanstaande moeders benaderen dus  hun aankomende bevalling vaak onbewuste spanning.Al deze stress is niet positief voor de ontwikkeling van de baby noch voor een natuurlijk en aangenaam verloop van de geboorte.

De geboorte van jouw baby is wonderlijke ervaring. Waarom zo dergelijk ervaring gepaard laten gaan met onzekerheid, angst en extreem pijn?

Met “Beautiful Birth System” leer jij vaardigheden zoals zelfhypnose en psycho-analgesie die jou helpen, inspireren en stimuleren om zelfverzekerd te zijn over jouw zwangerschap, over de bevalling en het moeder worden in het algemeen.

De module “Bevallen” is speciaal ontwikkeld om jou te helpen van jouw zwangerschap te genieten en de bevalling van jouw baby bewust, rustig en zo aangenaam mogelijk te beleven; vrij van medicijnen en/of onnodige medische ingrijpen.

Naast pijnbeheersing, snellere bevalling, en minder complicaties voorziet deze module in de  kennis en vaardigheden dat jij en jouw partner in staat stelt om controle te houden over de bevalling, goed te communiceren met verloskundige of medici, snellere herstel voor moeder en baby.

Jouw bevalling kan ook een “Beautiful Birth” zijn!

 

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.