Deprecated: add_custom_background is verouderd sinds versie 3.4.0. Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-background', $args ). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4863 Deprecated: add_custom_image_header is verouderd sinds versie 3.4.0. Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-header', $args ). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4863 Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Weaver_Widget_Text is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4956 Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Weaver_Widget_Login is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4956 Bevallen | www.beautifulbirth.nl

Bevallen

 

Bevallen is een prachtig en natuurlijk onderdeel van het leven. Het lichaam van een vrouw is overigens ontworpen om te baren. Maar ondanks dat natuurlijke vermogen, kunnen zwangere vrouwen worden verrast door gevoelens van vrees en angst voor pijn en voor complicaties rondom de bevalling.

Aanstaande moeders benaderen dus hun aankomende bevalling vaak met onbewuste spanning. Al deze stress is niet positief voor de ontwikkeling van de baby noch voor een natuurlijk en aangenaam verloop van de geboorte.

De geboorte van je baby is wonderlijke ervaring. Waarom zo dergelijk ervaring gepaard laten gaan met onzekerheid, angst en  pijn?

Met “Beautiful Birth System” leer je vaardigheden zoals zelfhypnose en psycho-analgesie die je helpen, inspireren en stimuleren om zelfverzekerd te zijn over je zwangerschap, over de bevalling en het moeder worden in het algemeen.

De module “Bevallen” is speciaal ontwikkeld om je te helpen van je zwangerschap te genieten en de bevalling van je baby bewust, rustig,  zo aangenaam mogelijk te beleven; vrij van medicijnen en/of onnodige medische ingrijpen.

Naast pijnbeheersing, snellere bevalling en minder complicaties. Voorziet deze module in de kennis en vaardigheden dat je en je partner in staat stelt om controle te houden over de bevalling, goed te communiceren met verloskundige of medici, snellere herstel voor moeder en baby.

Je bevalling kan ook een “Beautiful Birth” zijn!

 

Comments are closed.