Deprecated: add_custom_background is verouderd sinds versie 3.4.0. Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-background', $args ). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4863 Deprecated: add_custom_image_header is verouderd sinds versie 3.4.0. Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-header', $args ). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4863 Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Weaver_Widget_Text is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4956 Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Weaver_Widget_Login is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /var/www/vhosts/beautifulbirth.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4956 Voor wie? | www.beautifulbirth.nl

Voor wie?

Deze module is voor iedereen met een kinderwens die met blokkades kampt. Deze blokkades kunnen al dan niet van geestelijke en/of emotionele aard zijn.

De Module “Zwanger Worden” zal u voorzien van de ondersteuning en begeleiding om deze blokkades te overwinnen en de deur naar het ouderschap te openen.

Een jouw inventarisatie en jouw partner’s individuele en jullie gezamenlijke situaties zorgt ervoor dat er een plan van aanpak wordt samengesteld met daarin een programma dat afgestemd is op jouw (jullie) specifieke behoeften.

 

 

 

 

Comments are closed.