Zwanger zijn

De medische specialiste (verloskundige of gynaecoloog) begeleidt je tijdens jouw zwangerschap. Zij dragen verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat jouw lichamelijke toestand als moeder en de ontwikkeling van jouw kind zo optimaal mogelijk verloopt.

Complementair op de medische/verloskundige begeleiding kunt je jij op de geboorte van jouw kind voorbereiden middels de modules Zwanger Zijn en Bevallen van de “Beautiful Birth System“.

De module “Zwanger Zijn” is  speciaal ontwikkeld om jou te helpen van jouw zwangerschap te genieten.

Tijdens deze module leert je bewust contact te leggen met jouw ongeboren kind.Tevens leert je hoe je middels zelfhypnose moeiteloos in een diepe staat van trance kan raken. Deze module voorziet in de informatie, tips en technieken dat jou in staat stellen van jouw zwangerschap maximaal te genieten.

Wanneer is de beste tijd om hiermee te beginnen?

Als jouw zwangerschap probleemloos verloopt, heb jij de meeste baat om rond de 24ste week met deze module te beginnen.

Als je last heb van zwangerschapsklachten (zoals misselijkheid, pijn, slaapstoornis, etc.), als je onverwerkt vervelende ervaringen hebt van eerdere zwangerschappen of als je angstig bent en tegen de bevalling opziet, is het aan te raden om zo vroeg mogelijk te beginnen.

 

(*) uitgaande dat je gezond bent en niet onder behandeling van een specialist. Indien dit wel het geval is, kunnen wij een aangepaste versie aanbieden om jouw persoonlijk proces te ondersteunen. 

 

 

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.